Om oss

Om oss

År 2010 startade jag Lilla Fröken Randig, ett nytt och unikt barnklädesmärke. Min ambition var och är än idag att erbjuda mysiga och lekvänliga barnkläder för de små. Stor tonvikt läggs på att rita bekväma modeller som barn ska trivas i. När mönstrena väl är konstruerade, väljs tygerna med stor noggrannhet och de små underverken sys ihop.

Om oss lilla fröken randig

För mig är det viktigt att ta till vara på material som redan finns och jag försöker därför att använda återanvända eller ekologiska tyger i så stor utsträckning det är möjligt. Detta innebär att många plagg sys i små upplagor, så hittar du något du gillar så gäller det att passa på.

Sedan vintern 2017 har Lilla Fröken Randig återigen sin bas i Göteborg. Det är härifrån jag syr och skickar alla beställningar. Två gånger per år deltar Lilla Fröken Randig i en Hantverk- & designmarknad i Nordstan. Jag står där under ca 5 veckors tid, så vill Du se hur plaggen skapas är detta Din chans. För mer information och exakta datum så rekommenderar jag att Du följer oss på Instagram eller Facebook, eller följer vår BLOGG.

Är det något Du undrar över? Kika in på vår kontaktsida.

/Carolina Persson, ägare Lilla Fröken Randig